Visând cu voce tare

Petale albe de căldură îmi murmură neştirea . Stropi de minune mă inundă în profunzimea ta, din mine. Păşesc clipele  senine, pictate de soare în umbra ascunsă de ieri. Târziu, prea târziu am auzit paşii  nesiguri, îndreptaţi spre mine…melodii îngheţate, fraze rupte, adunate –  mă inundă. Cercuri aşezate între culorile îngerului tău vorbesc pentru mine. Şi iarăşi, îmi imprim gândul mai aproape de tine…voci nesăbuite topesc orizonturi din mine.

Aşterne-mi uitarea în raze de curcubeu…şi las-o acolo, pe vecie. Uită ce am fost ieri, viseaza ce voi fi mâine!

Anunțuri

27 de gânduri despre „Visând cu voce tare

  1. Buna Iuliana, frumoasa postare. Ascunzi in petale de metafore trairi si dorinte pe care noi, cititorii doar le banuim. Imi place. Mult as vrea sa stiu daca in postarile tale pot identifica repetitie ca sa pot repera insemne catre mistere. Asta inseamna ca imi voi face timp sa iti citesc blogul.

  2. pesimist nu e, nici trist. e un inceput de optimism rupt, ca o carte in care nu iti dai seama daca personajul care a inceput sa se bucure si-a terminat bucuria pentru ca cine a mazgaliti randurile in care se putea citi asta. inceputul de optimism e scris, sper ca restul optimismului a fost trait! ar fi ceva sa mai adaugi un 3 randuri de continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s