Despre ea

buchet-lacramioare_417dd6cafdf113Trăiesc în fiecare zi propria poveste. Desenez vise, le tai şi le iau de la capăt, dar nu uit niciodată de unde am pornit.

Mi-a fost întotdeauna teamă să scriu despre ea, despre întruchiparea perfecţiunii feminine. Ea m-a învăţat să vorbesc şi să merg. Ea m-a învăţat să zâmbesc mereu şi să iert. Ea îmi citea poveşti, poveşti la care visam doar pentru că vocea ei le aşeza atât de frumos în mintea mea.  Mi-a fost teamă să scriu despre mama. Despre cât de minunată, perfectă, frumoasă, puternică şi iubitoare este. I-am spus că o iubesc de atâtea ori şi poate ştie asta, dar intensitatea acestui sentiment, înconjurată de toată recunoştinţa pe care i-o port, nu o voi putea-o reda vreo dată în cuvinte.

Cel mai bun prieten şi sfetnic, lumina cea mai frumoasă de la capătul oricărui tunel …

Am ajuns să iubesc viaţa, florile din jur, copacii, oamenii pentru că aşa m-a învăţat ea. Pot să  iubesc, pentru că aşa m-a învăţaţ ea. Orice am făcut în scurta mea viaţă a fost datorită ei şi datorită tatălui.  Şi poate că acest articol nu-l scriu despre ea, ci despre mine şi despre cât de norocoasă am putut să fiu…

Îţi multumesc ca m-ai ascultat mereu, că ai fost acolo – aproape- mereu, oricât de mare  a fost distanţa.

Acum, pe 8 iulie noaptea, la 3000 km depărtare, mă gândesc că e primul an în care nu-ţi urez la mulţi ani faţă în faţă şi regret. Ah, cât de mult regret că nu te pot îmbraţişa anume acum. Îţi urez la mulţi ani, conştientă că am înşirat doar o prea mică parte din lucrurile pe care le iubesc la tine şi din lucrurile pentru care sunt recunoscătoare. Îţi mulţumesc pentru cea mai caldă şi mai frumoasă familie si pentru doi fraţi minunaţi!

Îţi mulţumesc pentru viaţă!

Cu cea mai mare dragoste şi recunoştinţă,

cei care ţi-au transformat multe nopţi simple în nopţi de nesomn…

Anunțuri

2 gânduri despre „Despre ea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s